Nu ta,każdy ma inne upodobania:p
Znam ludzi,którzy z nudów rzucili Bleach,bo niby za długe .
Na początku może się spodobać,potem Bleach się zmienia,postacie również,zmienia się ich charakter i spojrzenie na świat .
A odcinki bez krwi są,całkiem ich sporo,ja jednak nie lubie takich,wole sobie oglądnąć walki
Nie nudze się przy ich oglądania,krew mnie nie odstrasza,w koncu to sztuki walki , terzeba się pogodzić w krwią
Wiem,że masz inny styl,moim zdaniem szkolne komedie do ciebie pasują,jak już ci mówiłam,do twojego charakteru pasuje,weź się za to
zittu napisał:
Nowa nowinka - Zittu lubi Bakugan
Bakugan to nie anime, to głupia bajka dla dzieci jak dla mnie Kolejne serie typu "Muszę wygrać! Do boju! Zaczynamy! Wygram! Muszę wygrać!". Odcinki są nudne, ich połowa to głupia walka, o której jest ta kreskówka, kogo interesuje bajka, która nie ma sensu... Jedyne co ładne, to kolorystyka. Jak to powiedziałam Zittcie, to ona, że VK...
Jest dla miłośników krwi i mechy
Myślałam, że padnę ze śmiechu, jak to usłyszałam
Ja usilnie szukam romansu połączonego z fantasy, ale nic znaleźć nie mogę No i żeby nie była to komedia, help!
Oglądam jedynie Kaichou wa Maid-sama! co mi się podoba, bo nie ma jakiś wahań między miłością, już w pierwszym odcinku Usuai okazuje swoją miłość do Misy
No ale to jest komedia, co psuje tą ładną efektowność "zakochania".
Aha, no i obejrzałam Elfen Lied pierwszy odcinek. Rzeczywiście Katex miała rację i jej współczuję, że oglądała to w takim wieku. Teraz to mnie nie rusza, nie wiem czemu, ale lekko się obrzydziłam widząc odrywanie nóg i rąk od takiej jednej w AMV. Mimo tego, to nadal wspaniała historia, przypuszczam. Mojego kuzyna, który się z tego śmiał (np. jak Lucy wydłubała oczy przeciwnikowi) normalnie to zaczął uwielbiać. Dzięki temu przynajmniej może zachęcę go do innych anime...
Ja: Skoro ty się z widoku krwi śmiejesz, to nie mam czym cię straszyć...
Oski: Są rzeczy o wiele straszniejsze od tego!
Ja: Np.?
Oski: Ty! O_O
Ja: Ty na poważnie?
Oski: Nom!
Hm... Jak widzicie, jestem straszniejsza od jakiegokolwiek horroru, sposób w jaki dręczę ludzi, to tylko garstka.
Odświeżam, bo leży i leży. Poza tym Evv, nie wiedziałam, że ci się Fairy Tail spodoba. Erza rządzi
A dlaczego nie
Osobiście uwielbiam produkcje TV Tokyo
Zdążyłam już wszystko nadrobić więc jestem na bieżąco
Praktycznie każdego dnia tygodnia wychodzą nowe odcinki moich ulubionych seri,tych dłuższych, więc oglądać co mam
Zita,to co ty teraz oglądasz ,spodobało ci się coś . ?
Może Angel Beats! se oglądaj,nowy odcinek co sobote
Jak dla mnie nudne,ale da się oglądać
Jak będe miała czas to zmaierzam znów oglądnąć, od czasu gdy przestałam. Musze też się wziąć za Death Nota, bo Dżunek bardzo chce bym obejrzała : P Czekam też na nowe odcinki Mayoi Neko Overrun, więc mam co nieco do obejrzenia ^^
Wielbie ten gifek x<