Rezygnuję z pozycji grafika. Nie mam czasu za na takie za przeproszeniem pierdoły, a nie chcę też robić tego na odwal. Myślę, że warto urządzić konkurs. Zwycięzca otrzymałby rzecz jasna, pozycję grafika.
Użytkownik
Na czym ten konkurs by polegał ?
To oczywiste,stworzenie grafiki,nagłówka,tak . ?
Cóż,grafike wystarczy zmieniać co jakiś czas,nowa pora roku,czy święto,to chyba nie może zajmować dużo czasu
Chętnię spróbuję
Jednak nie ma co liczyć na cud,raczej nie mam do tego talentu i wole sama nie robić grafiki
Użytkownik
Zamknijcie to forum, sami mówicie że nie macie na nie czasu zawsze pustkami świeci
nic nie ma forum nowego.Zajmujcie swoimy forami
a te na forum czasu nie starcza
Basia napisał:
Zamknijcie to forum, sami mówicie że nie macie na nie czasu zawsze pustkami świeci
nic nie ma forum nowego.Zajmujcie swoimy forami
a te na forum czasu nie starcza
Bo to forum nie wymaga tyle pracy, a niektórzy planują przecież większy i obszerniejszy projekt. Chcesz, to sobie stwórz popularne forum i zrób wszystko sama. Myślisz, że to tak łatwo? Mam szkołę i karate, muszę regularnie ćwiczyć i to i to. Prowadzę dwa fora, na innej grze jestem Strażniczką Czatu, więc muszę kilka godzin warty przypilnować, poza tym, jestem Zastępczynią Organizacji w innej grze, która ma wiele zdziałać, oprócz tego chcę znaleźć czas dla siebie i przyjaciółek - co robię, ale i tak tylko maksymalnie 3 razy w tygodniu. No i jeszcze dojdzie na inne forum gazetka, na którą mam dużą rolę. Chyba jeszcze o czymś zapomniałam, czasu niby mam dużo, ale chcę go też poświęcić na inne sprawy - pisanie powieści, malowanie, robienie zdjęć...
Użytkownik
Ty myślisz że tylko forum
na tym jestem jak tak się myślisz.
jestem 7 i tak mi czasu starcza
Basia napisał:
Lepiej wiem co myślę. Nie mam cierpliwości do takich jak ty i nie będę tracić czasu na rozpisywanie się, bo i tak nic z tego nie zrozumiesz i nie wywnioskujesz. Poza tym, jesteś młodsza, nie masz nawalone tyle, co inni.
Jeżosław, Basia, może i ty ejsteś na 7 forach, ale czy pełnisz tam jakieś funkcje? Luncia w duzej częśći fór, na których jest pełni odpowiedzialne funkcje. To jest jakiś obowiązek, i nie sądze, by chciała się zajmować jeszcze jakimiś pierdołami typu okładka gazetki. Pozatym jeśli żeczywuiście nie ma czasu, i nam to mówi, to powinniśmy to uszanować. Moze też ma jakieś sprawy? Może też chce mieć troche wolnego czasu? Zastanów sie Baśka co piszesz ;P
Wielbie ten gifek x<
Basia napisał:
Nie mogę się odczytać.
Oh tak! 7 for ! A ja na 23 i jakoś dziennie piszę tu i tam ;/.
Nie wiem jak to zrobić , ale coś wykombinuję
Użytkownik
Luna ile masz lat ??
Myście że tu nie pełnie żadnych fukcji to wszędzie
A kiedy konkurs ???
Ostatnio edytowany przez Basia (2010-04-23 16:17:40)
Tyle, ile zdaje ci się przypuszczać. Mogę powiedzieć, że 14, 15... Nigdy nie wiesz, po co ci ta informacja? I ty i tak w nim nie wystartujesz, prowokowanie administratora i hm... jakby co powiedzieć, "dziecinne i obraźliwe zachowanie". Ostrzeżenia nie dostaniesz, aż taka nie jestem, ale nie dam też sobą pomiatać. Zrozum może z łaski swojej, że komputer to nie wszystko, bo ja nie chcę marnować wolnego czasu.
Rany! Nie może pełnić tej funkcji, to nie wystarcza? No sorry, ale tu przyznam rację Lunci. Nie wolno się mieszać w cudze życie. A poza forami świat nie istnieje? Pełnie funkcje na różnych forach, ale 7 nie jest ich na pewno, także wręcz wyrazy szacunku, za ten wysiłek, Lunne.